hans delnoij grafisch ontwerp bestaat uit (natuurlijk) Hans Delnoij. En dat was het dan ook zo ongeveer… Maar in mijn eentje ben ik een zeer compleet grafisch ontwerpbureau. Vormgever, ontwerper, illustrator, typograaf en fotograaf. Creatief denker – en belangrijker – doener, graficus pur sang… met een voorliefde voor alles wat gedrukt moet worden.

Als ontwerper/vormgever ben ik steeds op zoek naar schoonheid, rust, evenwicht, verrassing en dat beetje extra in een ontwerp. Correct uitgelijnde en evenwichtig verdeelde elementen, op elkaar afgestemde kleuren, verrassende maar ook leesbare typografie, overweldigende fotografie: daar gaat mijn hart sneller van slaan. Ik probeer de wensen (en restricties) van de opdrachtgever te vertalen naar een ontwerp met dat beetje extra waardoor ik met trots een eindproduct in mijn handen kan houden waar ik met overtuiging en liefde aan heb (mee)gewerkt..

Het klappen van de creatieve zweep heb ik bij diverse werkgevers gedurende de laatste 30 jaar geleerd. Met mooie ontwerpen en geweldige eindproducten voor diverse opdrachtgevers; van ZZP’ers tot marktleiders . Sinds 2014 ben ik werkzaam als creatief freelancer.

Tot mijn opdrachtgevers mag ik onder andere Real Concepts, Uitgeverij de Wijnpers, Uitgeverij TerraLannoo, Financial Investigator Publishers, Uitgeverij Unieboek – Het Spectrum en Aardse genoegens rekenen.