Perswijn #2 komt uit met veel informatieve en inspirerende artikelen. U leest het eerste verslag van de wijnreis die Ronald de Groot deze winter door Australië maakte en we praten u bij over de Bourgondische benadering van Châteauneuf en over de rol van Nebbiolo in Piemonte.

Daarnaast informeren we over Bordeaux 2015 en 2016, over de pinot noir  van Ata Rangi in Nieuw-Zeeland en over de magische wijnen van Benoit Marguet. Lars Daniëls MW onderzoekt het fenomeen complexiteit in wijn en Magda van der Rijst voelde kenners aan de tand over natuurwijn.

Verder ruim 500 proefnotities rood en wit uit Noord-Portugal, het oostelijke deel van de Middellandse Zee, Cru’s uit de zuidelijke Rhône en rood uit Zuid-Afrika (exclusief Syrah).

Kees van Leeuwen schrijft over eerherstel voor oude druivenrassen die in het Middellandse Zeegebied de klimaatverandering blijken te verdragen.

En natuurlijk in PERSWIJN #2 de vertrouwde columnisten, rubrieken, bijzondere recepten, wijn-spijsadviezen, nieuws en nog veel meer! PERSWIJN #2 is vanaf 11 maart verkrijgbaar in de winkels en bij onze ambassadeurs.